16.06.2009 г., 10:37 ч.

Да те имам 

  Поезия
763 0 4

                   Не искам рози, нито чудеса,
                   (звездите за небето са родени),
                   във зимата не търся пролетта,
                   светът след всеки дъжд не се променя.              

                   Дъгата не затваряй в моя дом,
                   луната без нощта от студ изстива,
                   а вятърът без път е само стон....
                   Аз искам толкоз малко - да те имам.                       
                  
                                     
                  

                                         

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??