Ще трябва да те нося в самота,
защото ти си дух невидим.
и щом политнеш с птици на ята -
от моето небе ще си отпиваш.
Ще трябва да те прося от смъртта,
понеже ти бездумна си отмина.
Но щом засветиш в мене и в нощта,
така ще мога вечно да те имам!