15.01.2021 г., 14:52 ч.

Да те оставя и за миг, не смея 

  Поезия » Любовна, Строги форми
738 0 11

Дори и да мълча, не си мисли,

че някъде без теб, без цел, се рея.

Пространството въобще не ни дели.

За тебе непрестанно ще копнея.

 

Да те оставя и за миг, не смея.

Не може любовта да е лъжа.

Мечтите ти към мен летят... Живея...

Душата ми докосваш ти с душа.

 

Ако си тръгна, страшно ще сгреша

и болка ще е моето изгнание.

Не бива никога да се лиша

от истинско вълшебно обаяние.

 

Пречистата си остани, която

със искреност дарява ме богато.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??