24.04.2014 г., 18:15 ч.

Да те забравя... 

  Поезия » Любовна
442 0 2

ДА ТЕ ЗАБРАВЯ...

Заглъхват чувствата ми закъсняли

за толкова жадувана любов.

Движенията стават тежки, вяли,

без за надежда малка чакан зов.

 

Аз знам и птиците сами умират,

глава положили до някой слог.

Питам: "Как сили хората намират

сами да се оправят в тоз живот? "

 

Защото искам аз да те забравя.

Само за мен сърце ми да тупти,

но все не зная как да го направя,

щом в мислите ми още жив си ти.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??