10.05.2007 г., 17:12 ч.

Да те забравя??? Теб?? Никога! 

  Поезия
656 0 0

Днес отново те видях...
исках да видя очите ти...
но те отново бяха скрити под очила...
аз... аз... мислех, че съм те забравила,
но не, не съм!!...
Как ще те забравя?
Нима ти си този, който обичам??!?!?
Ти... ти, който така жестоко ме рани...
макар и през сълзи... признавам...
ти си всичко, за което мечтая...
всичко, което искам...
всичко... ти си моя живот!
Обичам те безумно, обичай ме и ти!...

© ГеРчИтУ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??