May 10, 2007, 5:12 PM

Да те забравя??? Теб?? Никога! 

  Poetry
653 0 0

Днес отново те видях...
исках да видя очите ти...
но те отново бяха скрити под очила...
аз... аз... мислех, че съм те забравила,
но не, не съм!!...
Как ще те забравя?
Нима ти си този, който обичам??!?!?
Ти... ти, който така жестоко ме рани...
макар и през сълзи... признавам...
ти си всичко, за което мечтая...
всичко, което искам...
всичко... ти си моя живот!
Обичам те безумно, обичай ме и ти!...

© ГеРчИтУ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??