17.05.2017 г., 6:31 ч.

Да, ти си там 

  Поезия » Любовна
617 0 0

Ти си там

да, ти си там...

и не мърдаш.

Дълбоко в мен

всеки орган е към теб пристрастен.

Всеки мой дъх на теб е посветен,

Дори езикът ми бунтува се заплетен.

 

Хей, луда съм, за бога.

В екстаз съм и не мога...

Мисълта за теб ме трогва.

 

А ти си там

да, точно там.

Сърцето аз не мога да ти дам.

Потънало е в жарък плам,

а този плам си ти, любими.

О, Господи, прости ми!

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??