24.08.2008 г., 21:52 ч.

Да убиеш вълк... 

  Поезия » Любовна
3049 1 36

 

 

 

                Да убиеш вълк...

 

 

Да обяздиш вълк!... Напук на страховете...

Във стъпките му шеметни да тичаш!...

От завист ще умират боговете,

че него повече ще го обичаш...

 

 

Да любиш вълк!... И ноктите му хищни

задъхано плътта ти да раздират...

Ще ги копнееш миговете скришни,

очите ти безмълвно ще го дирят!...

 

 

Да убиеш вълк!... Но не с куршум... Без думи

от леговището гузно да избягаш...

Безпътни ще ти бъдат всички друми!...

По-страстна обич няма да дочакаш...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??