25.03.2012 г., 13:15 ч.

Да видя 

  Поезия » Друга
568 0 2

                                                  на незрящите

 

 

                 Целуни ме

                 за да видя светлина

 

                 Не говори

 

 

                Целуни ме

                за да видя тъмнина

 

                Не говори за слънцето

 

 

                Целуни ме

                за да сетя надежда

 

                Не говори за небето

 

 

                Целувай ме

 

               Сърцето ти да видя

 

 

 

  П.С. А аз крещях, крещях, крещях...:

           - Синьо, синьо, синьо... небето е синьо, мамка ви!

 

                                                          12.5.2009г.”Свети Константин”

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поезията за боговете на рока, достигнали съвършенството на нирвана не е задължителен атрибут, подчертаващ екзистенциалността на мимолетното сакрално преживяване в ритъма на риторичната тоналност.
  • ...бялата светлина от листата на нощното цвете вароса небето в очите ми...
Предложения
: ??:??