Не всичко е любов, омайна...
не всичко е игра!Светът , залог
на сласт ,кървяща рана...
но също и живот.
Не всеки е опитал от злъчта и...
но този който е успял
със нокти ,драпа да я вземе
и да я обладае с идеал.
Тук скромният загубва свойте задръжки!
Невярващият пали свещ, измамникът
кълне се в вярност и кръсти се
за кои ли път.Не всичко е любов
и течност...понякога ни либсва самота,
от нея бихме се научили да пазим
зорко любовта.
© Ангел Всички права запазени