4 sept 2020, 23:46

Да вярваме 

  Poesía
407 0 2

Не всичко е любов, омайна...

не всичко е игра!Светът , залог

на сласт ,кървяща рана...

но също и  живот.

Не всеки е опитал от злъчта и...

но този който е успял

със нокти ,драпа да я вземе

и да я обладае с идеал.

Тук скромният загубва свойте задръжки!

Невярващият пали свещ, измамникът

кълне се в вярност и кръсти се 

за кои ли път.Не всичко е любов

и течност...понякога ни либсва самота,

от нея бихме се научили да пазим

зорко любовта.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много си прав,Приятелю!Благодаря че сподели!!!
  • Вярата е най-ценното качество,приятелю.Но трябва да се научим да я пазим.
Propuestas
: ??:??