И сега накъде? Накъде ли? - Напред!
Към добри хоризонти и към бъдещи срещи!
Там назад е животът дотук изживян,
но не бива докрай да го носим на плЕщи.
Част от него е сладка, ала друга горчи,
а горчилката май посребрява косите...
И какво от това? Се ла ви? - Се ла ви!
Нека с обич нататък да крачим през дните!
© Мария Борисова Всички права запазени
С оптимизъм и кураж - напред!