27.04.2007 г., 7:41 ч.

Да вървя към теб... 

  Поезия
566 0 0
Много си красива днес,
цяла сияеш в усмивка,
аз те гледам в захлас,
любовта не си дава почивка!

Днес не хващам ти дори ръката,
днес всичко искам да е чисто,
утре ще ни обхване тъгата,
разделяме се, макар за кратко...

Всяка нощ ще се обаждам,
"Лека нощ" и дъът-дъът,
не, не, не се обиждам,
за да сънувам едно сияние без плът,

стига ми твоят звезден глас,
пожелал ми "лека нощ",
но дарил ми точен компас,
правилна посока все да намирам...

Да вървя към теб...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??