24.05.2008 г., 23:30 ч.

Да заспя... 

  Поезия » Философска
480 0 1

Да заспя - за да се събудя утре...

И да знам, че всичко ще е по-добре.

И да знам, че всичко лошо ще отмине,

че небето ще е светло без да спре,

че ще срещам все красиви хора

с искренни безкористни сърца.

Че човека ще намеря,

който само мене да желае

и да съм единствената на света.

Че не ще открия вече нито завист -  ни обида -

ни предетелство от нечия приятелска ръка...

Да заспя тъй много вече искам -

за да срещам утрото с надежда по-добра!

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих, прекрасни желания, но трудно осъществими. Продължавай да гледаш на живота от положителната му страна
Предложения
: ??:??