7.07.2011 г., 10:03 ч.

Дай ми 

  Поезия » Любовна
1244 0 4

Дай ми
 
Дай ми нуждата си.
И от вярата твоя ми дай.
И погледа, ръцете...
усмихнатите ти мисли ми дай.
 
Вълшебните мигове забрава...
и мекия укор също го искам.
Душата ти слята със моята, дай ми я.
Дай ми посоката твоя!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??