4.06.2008 г., 20:19 ч.

Дай ми! 

  Поезия » Любовна
622 0 2

И нека всичко, което е било между теб и мен,
да остане точно тук, сега и завинаги, любима!
Искаш в тази нощ да забравя за любовта ми ли?
Не мога да те забравя, не мога и не искам, любима!

Ако искаш да забравя, дай ми ново сърце,
сърце, с което да забравя твоите очи!
Ако искаш да забравя твоите сини очи,
дай ми омраза, за да те забравя, любима!

Ако искаш да забравя твоите сладки целувки,
дай ми нови устни, с които да мога да те целувам!
Ако искаш да не те виждам никога повече,
дай ми други очи, с които да те виждам, любима!

И след всичко, което сме си дали един на друг,
искаш да го забравиш, така, както аз те обичам,
тогава ми подари нови чувства и емоции към друга,
за да мога да забравя теб и твоите искрени очи!

Каквото и да ми дадеш, аз ти го не ща, любима,
затова защото никога не ще те изтръгна от сърцето си!
Искам винаги моите сълзи да обгарят моето лице,
за да знам, че ти си моето единствено нещо на света!


Обичам те! Дай ми своята любов! Дай ми твоите сини очи!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??