23.07.2008 г., 0:47 ч.

Дай ми огън 

  Поезия » Любовна
684 0 19

Готово е сърцето ми за обич -

изпълнено с мечти, копнежи.

През тази нощ - космично нежна,

дай ми ти от своя звезден огън.

Да заплуват във очите ми опали

и всичко в мен да заискри.

Да ме целуне новото начало

и времето за танц да спре.

Да се изгубя в смисъла на чувствата

и в дълбокото на твоите очи.

Да разцъфне синевата в тихото...

Дай ми огън - двама да горим.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??