15.12.2007 г., 23:11 ч.

*** (дай ми свобода да прелетя...) 

  Поезия » Друга
673 0 4
Дай ми свобода да прелетя

над света и грижите си земни!

Да намеря мир и светлина,

красота за дните си да взема...

Да изпълня всички сетива

с радост и усещания нови.

Нека от плещите да сваля

на страха досадните окови!

Не осъждай дръзкия ми нрав -

нека ден поне да тържествувам!

Влей в кръвта ми чудотворна сплав,

вечна младост в мен да съществува.

Тайнствения ключ ми подари

към онези вътрешни вселени,

пътищата стръмни освети,

усмихни очите ми зелени...

Истинска любов да възцари,

след години в тъмен сън изтекли.

И взривят сърцата ни зари

от живота, в който сме се врекли!

 

 

© Милена Белчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, мили хора! Доста често гравитирам извън къщичката, но се радвам, когато има с кой да изпия по една виртуална глътка споделеност.
  • Браво!!! Справила си се чудесно. Добре дошла в нашата къщичка. Поздрави!
  • Идваш с много добър стих...Поздравления!
  • много хубаво!!
    много чувствено!!
    много истинско!!
    много прегръдки от мен за добе дошла
Предложения
: ??:??