3.05.2010 г., 12:15 ч.

Дай ми време 

  Поезия » Любовна
905 0 5

 

 

Дай  ми  време

 

 

 

Душата  ти 

планински  ручей ,

очите  ти

бисер от  роса,

сърцето  ти

жарко  слънце

за  мен  са

в  любовта.

Време 

подари  ми  мила

да  те  наградя 

със  обичта!

Дай  ми  време

за  да  ти  покажа

по-нежният  човек  във  мен,

как  може да  те  обича

макар  сърцето  си

да  е  захвърлил  в  плен!

Дай  ми  шанс

да  ти  разкрия

щастието  цяло  в  света,

сълзите  от  болка

аз  да  скрия

без  от  друг  да  те  крада!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??