12.01.2014 г., 18:12 ч.

Далече 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Ела. Отдавна слънцето изгря.

Ела и ми стопли ръцете.

Ела при мене. Нека да заспя

в ръцете ти. Да, там ми е сърцето.

 

Отново не съм спала през нощта.

И колко време мина вече?

Обичам те. Но срещам тишина.

Обичаш ме. Обаче си далече.

 

Телефонен звън. Но самота.

Гласът ти не ми стига вече.

Обичаш ме. Но срещаш тишина.

Обичам те. Обаче съм далече.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??