Далече си
Ще ти запея най-сладката песен
за любовта ми към теб,
където думите ми няма да стигат
да ти кажа колко те обичам.
Ще ти нарисувам
пъстра, цветна картина,
но и най-ярките бои ще са бледи
да отразят истината на чувствата ми.
Ще ти разкажа приказка -
за теб - героя и мен - принцесата,
където накрая няма да бъдем заедно,
защото не сме победили себе си. . .
Ще ти наредя неземен пъзел
с малки небесни, ефирни фигурки,
но и там те не намирам
до себе си. . .
Ти си още толкова земен,
суетен и стоиш далече от мен,
че каквото и да направя за нас,
не можеш да го видиш. . .
© Лидия Сиркавара Всички права запазени
и аз така мисля-любовта е пълна и нежна усмивка!
Благодаря,че помагаш за пъзела! Поздрави!