22.03.2019 г., 8:48 ч.

Далечни 

  Поезия » Любовна
486 0 0

 

Мина година,

Но споменът не отмина.

Истина се каза, 

Но не се показа.

Чувствата заровени

Като души отровени.

Бореха се сърцата,

Срещу на ума устата.

Очите се гледаха,

Но не споделяха.

Уж един до друг,

Ала все с гръб.

В тиха обстановка,

Дългата разходка,

Показа новите лица

На разбитите сърца.

 

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??