Харесват ми мобилните мъже.
Тайнственост и дивост
в тях се крие.
На дивни водопади ми приличат -
свежест и бодрост ми навяват.
Тъй подвижни, странни -
любовта в тях е като
бездънна яма.
Обичат, даряват, отдават
сякаш за последно.
Щастлива чувствам се
в техните ръце -
свободна, независима и ведра.
Харесват ми далечните мъже.
© София Русева Всички права запазени