31.08.2006 г., 14:00 ч.

Дали 

  Поезия
575 0 6
Помня този поглед пълен с влага.
Косите помня и устните дори.
Ах, тези устни как целуваха с наслада
и дружаха с мен във трудни дни.


Тези устни, които с обич ме дариха
и обляха тялото ми с трепет непознат.
Тези устни, които преоткриха,
красив за мен, изящен свят.


Помня. Всичко помня и дали,
понякога за мен в сърцето си намираш
                          място?
Дали ти помниш моят поглед, моите очи,
които като твоите всяка нощ съня ми
                          стряскат?

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??