17.10.2008 г., 18:42 ч.

Дали 

  Поезия
480 0 0
Дали направих грешна стъпка,
или грешка аз самата бях.
Дали не взех си вярната поука,
че с всяка следваща стъпка грешах.

Дали надеждата по пътя някъде изгубих,
или тя остави ме сама.
Дали не я убих с мисли лоши,
или тя сама умря.

Дали ще се затворят кървавите рани
и мислите ми черни ще заспят.
Дали ще извървя трънливите пътеки
и ще открия другия, по-хубав свят.

© Ида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??