17 окт. 2008 г., 18:42

Дали 

  Поэзия
478 0 0
Дали направих грешна стъпка,
или грешка аз самата бях.
Дали не взех си вярната поука,
че с всяка следваща стъпка грешах.

Дали надеждата по пътя някъде изгубих,
или тя остави ме сама.
Дали не я убих с мисли лоши,
или тя сама умря.

Дали ще се затворят кървавите рани
и мислите ми черни ще заспят.
Дали ще извървя трънливите пътеки
и ще открия другия, по-хубав свят.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??