Дали®
на Л.П.
Ти мислиш, че съм влюбена сега -
не виждаш ти тъгата скрита...
Ако така изглежда любовта,
защо са сълзите в очите?!
Кажи, ако съм влюбена сега,
не трябва ли от щастие да грея?
Да виждаш ти в очите ми искра
и нежен звън, когато се засмея?
Дали съм влюбена, дали….!?
Един въпрос без отговор остава,
когато спре в очите да вали,
сама ще разбереш това...
а до тогава...
Един въпрос без отговор остава!
© Мариана Всички права запазени