13.03.2010 г., 21:28 ч.

Дали 

  Поезия
282 0 0

Ще се разминем с теб

като ята в насрещен полет,

забързани към тъй мечтания си юг,

но няма никога да срещнем пролет

и вечно ще летим един към друг...

Ще са студени и далечни небесата

щом никъде не виждам твоя лик,

предателски ще ме зове земята

и ще погълне моя вик...

© Боряна Андонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??