3.04.2023 г., 12:14 ч.

Дали 

  Поезия » Любовна
450 0 0

      

          Дали

 

Далѝ в живот предишен

със тебе двойка сме били?

Далѝ душата ти е сродна

със моята душа, далѝ?

 

Когато ме погледнеш,

във мен се ражда любовта.

Когато ми говориш,

изгряват хиляди слънца.

 

Обичам всичко светло в тебе,

светът сияе в светлина

и образът ти с мен живее,

когато пада вечерта.

 

Далѝ в живот предишен

със тебе двойка сме били?

Далѝ душата ти е сродна

със моята душа, далѝ?

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??