2.10.2007 г., 21:32 ч.

Дали 

  Поезия
635 0 21
 

... и е само това:

в приглушени слова

тишината кънти, многозначна.

Преклонила глава,

се откривам едва -

огледалото губи прозрачност.


... става само за миг -

сливам шепота с вик:

тъмнината пред мен се разрежда

да съзра твоя лик.

Трябва майсторски трик

да опазя последна надежда...


Вън отдавна вали -

стенат горди ели,

непосилно засипани в бяло.

В мен дълбоко боли

И не зная дали

Носи утрото ново начало...

© Йорданка Гецова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??