21.08.2007 г., 22:52 ч.

Дали 

  Поезия
643 0 0
Ако можеха да говорят,
дали биха ни казали всичко
или и те биха скрили по нещо.

Ако можеха да говорят,
дали бихме ги разбрали
или щяхме просто да ги чуем.

Ако можехме да ги чуем,
дали щеше да е просто сън
или бихме се събудили.

Ако знаех какво е разбиране,
дали не бих живял сред приятели
или бих останал сам на върха.

Ако някой ме чуе, когато крещя,
дали би се обърнал
или би изчакал да се "посвестя".

Ако все пак за тебе глух е света,
огледай се,
да не стъпваш по мечтите на своите деца.

© Исмет Хаджи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??