13.10.2005 г., 9:48 ч.

Дали 

  Поезия
838 0 4
Потърсих
най - тъмния ъгъл
да се свия
неловко бездумна,
самотно отчаяна.
Не ще да е тихо,
мислите кряскат,
размирници,
непримирими,
неопрощаващи
поредната крачка
погрешна.
Уж беше мъничка,
обещаваща
бляскави сънища,
а стисна безмилостно
гърлото
с розова панделка.
И мъртва съм...
Дали ще възкръсна?

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??