20.12.2007 г., 12:59 ч.

Дали? 

  Поезия » Любовна
836 0 21

 

Дали губя контрол,

защото обичам

да губя контрол?

Или просто не мога

да се контролирам,

когато те видя?

 

Дали губя,

защото обичам да губя?

Или за това,

че да печеля

не мога?

 

Дали те обичам,

защото обичам

някоя да обичам?

Или за това,

че не мога

да обичам друга?

 

Дали?

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??