30.08.2008 г., 14:10 ч.

Дали? 

  Поезия » Любовна
1032 0 4

Дали?


 

Дали вкусихме от узрелия плод

на лято, презряло от дългите дни,

или шифроваме вече странния код

на есента, която след нас се роди?


 

Дали уморени сме от слънце лятно,

целувало нахално твоята коса,

или под есенното нéбо златно

ще ходим чисти в утринна роса?


 

Дали лятото ще го запомним

с красивите си срещи и раздели,

или сред есента бездомна

ще бродим, в различни посоки поели?

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??