12.04.2006 г., 9:55 ч.

ДАЛИ Е НУЖНО 

  Поезия
731 0 12

       ДАЛИ Е НУЖНО


Дали е нужно да съм силна,

когато вятърът в косите ми запее ,

че ти си този , който търся,

че ти си този , който ме копнее ?!

Дали е нужно да съм смела,

когато слънцето с лъчи погали

душата ми и се засмее,

защото погледът ти ме намери ?!

Дали е нужно да заспивам ,

когато знам , че ти си в мрака

и нужно ли е днес да плача

когато знам , че мене чакаш?!..

© Мими Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??