ДАЛИ Е НУЖНО
Дали е нужно да съм силна,
когато вятърът в косите ми запее ,
че ти си този , който търся,
че ти си този , който ме копнее ?!
Дали е нужно да съм смела,
когато слънцето с лъчи погали
душата ми и се засмее,
защото погледът ти ме намери ?!
Дали е нужно да заспивам ,
когато знам , че ти си в мрака
и нужно ли е днес да плача
когато знам , че мене чакаш?!..
© Мими Иванова Todos los derechos reservados