10.05.2014 г., 21:12 ч.

Дали и ти ... 

  Поезия » Любовна
665 0 3

Ако сега си замина

и повече не се видим.

Ако вятърът ни отвее

в посоки различни.

Дали за мен ще се сещаш 

в нощи студени

или пътя си ще поемеш

без спомен за мене.

 

Дали ще ти бъде самотно,

когато гласа ми не чуваш,

когато смеха ми го няма

да стопли деня ти.

 

Дали и ти като мен ще бъдеш

уж жив, но с душа оголяла,

уж обграден от хора,

а в сърцето безкрайно самотен.

 

Ако сега си замина,

ще тръгнеш ли след мене?...

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??