12.12.2007 г., 21:54 ч.

Дали някой ще го разбере! 

  Поезия » Любовна
801 0 4

Обичах Те! И още те обичам...

За Теб са мислите ми - до зори,

дори и да отричам - пред всички и пред себе си дори.

Ти идваш в съня ми неспокоен, тъй ясно виждам ТЕ сега.

Пред мен Си все така - красива, стройна...

и скритата в очите Ти тъга...

Пред света - отричам любовта ни...

но пред себе си повтарям - Обичам  Те, Обичам!!!

 

P.S ... Само  Ти ме потърси...!

Времето е спряло - очаквам ТЕ...

© Пламен Тошев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??