2.08.2008 г., 16:22 ч.

Дали си струва да се обвиняваш 

  Поезия
1045 0 6
          

Дали си струва да се обвиняваш,

 

за бога, не, излишно е дори,

 

каквото чувстваш, винаги го правиш.

 

Земята пак ще се върти,

 

след себе си отново лошото оставяш,

 

а миналото - в сенките се скри.

 

Tака и трябва, всичко е до време,

 

редуват се неволите и радостта,

 

но никой няма как да ти отнеме това,

 

което даваш от душа.                                

                

© Елена Гъдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??