25.05.2008 г., 16:15 ч.

Дали те обичам 

  Поезия » Любовна
695 0 1

Когато съм до теб, всичко в мен крещи:

"Обичам те! Обичай ме и ти!"

Но, уви. Несподелена е моята любов.

Обичаш друга и всичко в мен гори.

 

Аз зная, ще се върнеш някой ден

унил, самотен и смутен.

Любовта ми ще потърсиш ти тогаз,

но дали ще ти отвърна аз?

 

А как ли бих могла

след тази мъка и тъга,

които ме накара да изпитам,

дали още те обичам - питам.

 

Да знаеш, че намерих аз една,

бих казала сродна за мен душа.

Любовта ми вече е споделена

и не съм отново наранена.

 

 

© Милена Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разплака ме много се разчувствах много ми е позната историята...и аз се надявам да срещна сродна душа и да не съм отново наранена
Предложения
: ??:??