13.02.2009 г., 15:29 ч.

Дали все пак...? 

  Поезия » Любовна
868 0 5

13.02.2009

 

Дали все някога ще ме целунеш?

Дали все някога ще бъдеш с мен?

Дали назад в дните ще се върнеш,

за да си спомниш пак за мен?

 

За да си спомниш колко силно ме поиска,

и колко нощи с мислите за мен си спал...

Дали все някога отново ще ме искаш?

Или пък вече друга, нова страст си си избрал?

 

В живота, казват, всичко се обръща!

Сега пък аз те искам, до припадък,

но ти на чувствата ми не отвръщаш,

дори една целувка не ми даваш за подарък!

 

Дано, все пак, отново да се срещнем!

И този път страстта да споделим,

аз тръпнеща в нега да те усещам

ти да се слееш с мен в миг един...!

 

http://vbox7.com/play:5ca094e0

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??