31.05.2008 г., 23:10 ч.

Дали за теб ще бъда същата? 

  Поезия » Любовна
1033 0 7
Дали за теб ще бъда същата,
която ти познаваше преди години?
Онази - щурата, чудатата,
която те наричаше  „Любими"?

 

Дали в очите ми ще видиш
дълбоки, тъмни езера?
Във тях ще искаш ли да се загубиш,
като в гъста есенна мъгла?

 

Дали ще галиш пак косите ми,
които вятърът е разпилял?
Ще искаш ли да вкусиш устните ми,
макар сърцето си на друга да си дал?

 

Дали за теб ще бъда същата -
онази, от която се страхува...
онази - винаги различната,
която галеше и нежно я целува?

 

Дали ще чувам пак смеха ти,
заради поредната ни щурост?
Или ще бъдем като непознати
и връзката ни пак ще бъде лудост?

 

Дали за теб ще бъда същата?
Чувствата ми, зная са непоклатими!
Ще бъда пак онази - влюбената
и винаги за мен ще си „Любими"!

© Миа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??