26.12.2022 г., 9:50 ч.

Дали защото вън вали 

  Поезия » Любовна
521 1 0

   

Дали защото вън вали

 

Дали защото съм сама,

дали защото вън вали,

в очите болка и тъга,

в очите парещи сълзи…

 

Каква е тая пустота?

Притиска моята душа…

Откривам твоите следи,

а времето мълчи, мълчи.

 

Какви са тези светлини?

Сърцето ми докосна ти.

Светът ми се преобрази.

Открадна моите мечти…

 

Дали защото няма път,

а спомените още спят,

дали защото вън вали,

душата все така боли…

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??