2.08.2018 г., 0:43 ч.

Дали знаех 

  Поезия » Любовна
361 0 0

Дали знаех, че така ще боли?
Дали знаех, че в сърцето ще боли?
Дали съм си мислила някога преди,
че така ще ме нараниш точно ти...


Човека, на който вярвах най-много,
човека, заради който не слушах никого.
Как можа ножа до кокала да забиеш
и на парчета така да ме разбиеш?!?


Сляпо ти вярвах до сега,
но ти с чувствата ми се подигра,
помисли ме за малка и с мен си поигра,
но лош номер това ти изигра...

 

Сега тичаш след мене ти,
молиш се и изричаш пак лъжи,
но не знаеш, че в сърцето вече не вали
и не знаеш, че мен вече не ме боли...

© Александрина Балчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??