28.08.2021 г., 23:49 ч.

Дамата 

  Поезия » Любовна
542 1 1

                                           Дамата

 

 

 

 

Жената с походка,лека, грациозна,

красива, нежна с усмивка чаровна!

Тя е истинска жена, жена сериозна,

излъчва чар и нежна женска  красота.

 

Върви и сякаш не стъпва тя а лети,

усмихва се и напред тя ще продължи.

Покрай нея други жени само минават,

но не са дами, те следи не оставят.

 

Тя е Жената, чаровна е и много красива,

спокойна, уверена жена и малко дива.

С високи токчета и лятна рокля на цветя,

върви и погледите са нейни, една красота!

 

А другите жени, те просто си минават,

въздъхват, усмихват се но не остават.

Жената Дама е красива, стойностна жена,

с ценностите й се отличава, просто Тя!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??