Дамата
Жената с походка,лека, грациозна,
красива, нежна с усмивка чаровна!
Тя е истинска жена, жена сериозна,
излъчва чар и нежна женска красота.
Върви и сякаш не стъпва тя а лети,
усмихва се и напред тя ще продължи.
Покрай нея други жени само минават,
но не са дами, те следи не оставят.
Тя е Жената, чаровна е и много красива,
спокойна, уверена жена и малко дива.
С високи токчета и лятна рокля на цветя,
върви и погледите са нейни, една красота!
А другите жени, те просто си минават,
въздъхват, усмихват се но не остават.
Жената Дама е красива, стойностна жена,
с ценностите й се отличава, просто Тя!
© Валентин Миленов Все права защищены