15.05.2008 г., 0:43 ч.

Дамата на мечтателя 

  Поезия » Любовна
754 0 1
Дамата на мечтателя


Дама, чиято усмивка преобръща света ти.
Дама, чийто поглед докосва душата ти.
Дама, за която би подарил живота си.
Дама, твоят рай, в твоя ад.
Дама, която обожаваш да обичаш.
Дама, магьосница, мислейки за нея, времето спира...
Дама, която превръща те в мечтател.
Дама, колкото и далеч да е от теб,
Тя е Дама, за която мечтаеш...

© Господин Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??