4.03.2008 г., 9:41 ч.

"Дами канят" 

  Поезия
499 0 4
"Дами канят"

Че си в дискотеката, не знаех,
не те бях виждала целия ден,
затова, щом диджея каза "Дами канят",
поканих него да танцува с мен.

Танцувахме щастливи двама,
прегърнати един до друг,
даже бях щастлива, че те няма,
а ти си бил тук...

А ти ронел си сълзи,
гледал си как се обичат
тези двамата, встрани,
онзи светлия и твоето момиче...

А аз, затворила очи,
сложила глава на неговото рамо,
чувах нежно как ми шепти
и исках с него да съм само...

Извинявай, че това ти причинихме,
извинявай, че така разбра,
че в целувка накрая се стопихме,
че после не пуснах неговата ръка...

Знам, че съм виновна за това,
ти това не заслужаваш,
но, моля те, прости ми слабостта,
че танца беше "Дами канят"!

19.08.2005

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??