20.08.2008 г., 7:26 ч.

Дано 

  Поезия » Любовна
485 0 2

*****************************

От любовта ти крадях парче по парче,
чаках, тръпнех, отброявах всяка скрита мечта.
Дано останат вечно в малкото наше градче
обичта и нежността, пазени от далечна звезда.

С нея дано си безмерно обичан,
дано ти даде поне песъчинка от моята любов.
Помни онзи красив, таен зов, дълго изричан,
и дано, когато се върна, за мен да бъдеш готов.

              Обзор,16.08.08г.                                                                                                      
****************************************************************************

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??