И днес е като вчера,
а утре сигурно ще бъде като днес
почти еднообразие нали
седим си в къщи
в домашния уют
дотегнал ни е кат хамут,
а искам вънка да изляза
и с други хора
да кръстосам крачка
с приятели да седнем
за по чашка
да си пбъбрим
за това, онова
очите си да видим,
дали обаче след всичко туй
ще се познаем
и за какво ли ще говорим
след тази короноситуация.
Светът май друг ще бъде
дано е за по-добро. Дано.
© Румяна Щерева Всички права запазени
Толкова хубаво ми стана!
Какъвто и да е светът, винаги ще има за какво да си говорим!
Поздравления!